Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Aveve van Schepdael BVBA

Kerstverlichting

Bij Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Aveve van Schepdael BVBA hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Aveve van Schepdael BVBA.

Kerstverlichting kopen bij Aveve van Schepdael BVBA

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Netten kerstverlichting
  • Druppels kerstverlichting

Wilt u weten of Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve van Schepdael BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Aveve van Schepdael BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve van Schepdael BVBA

Boekhoutstraat 20
Pepingen, 1670

+32 (0)2 356 43 82vanschepdael.bvba@aveve.be