Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow Assortiment Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Kerstshow

Bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA.

Wilt u weten of Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Antwerpen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte.

Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Logo Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA