Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Kerstverlichting

Bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA.

Kerstverlichting kopen bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Mechelbaan 642
Putte, 2580

015/75.50.36info@verstraeten-putte.be