Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstversiering assortment Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Kerstversiering

Bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte, bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.

Kerstversiering kopen bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA in Putte helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bloemen- en plantencentrum Verstraeten BVBA

Mechelbaan 642
Putte, 2580

015/75.50.36info@verstraeten-putte.be