Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

6 Prachtige Roze Narcissen voor een Kleurrijke Tuin

Als tuinliefhebber ben je vast altijd op zoek naar nieuwe manieren om je tuin nog mooier en kleurrijker te maken. Daarom willen we het vandaag hebben over een bijzondere bloem: de roze narcis. In dit artikel delen we graag met jou onze top 6 prachtige roze narcissen voor een kleurrijke tuin.

Een roze narcis

Narcissus 'Cupido'

De 'Cupido' is een kleine narcis met schattige bloemen in een zachtroze kleur. Het hart van de bloem is geel, wat een mooi contrast geeft. Deze narcis bloeit in april en mei en is perfect om in grote groepen te planten.

Narcissus 'Pink Radiance'

De 'Pink Radiance' is een opvallende narcis met grote, roze bloemen. De bloemblaadjes hebben een lichtroze kleur aan de buitenkant en zijn donkerder roze aan de binnenkant. Deze narcis heeft een heerlijke geur en bloeit in april en mei.

Narcissus 'Salome'

De 'Salome' is een prachtige narcis met grote bloemen in een zalmroze kleur. De bloemblaadjes hebben een witte rand, wat een mooi contrast geeft. Deze narcis bloeit in april en mei en is perfect om in borders te planten.

Narcissus 'Pink Charm'

Deze roze narcis heeft prachtige bloemen met dubbele bloemblaadjes. De bloemen zijn zalmroze van kleur en hebben een witte binnenkant. De 'Pink Charm' is een sterke narcis die goed tegen kou kan en daarom perfect is voor de Nederlandse tuin.

Narcissus 'Rapture'

De 'Rapture' is een narcis met grote, roze bloemen. De bloemblaadjes zijn diep roze van kleur en hebben een witte binnenkant. Deze narcis bloeit in april en mei en is perfect voor borders en rotstuinen.

Narcissus 'Pink Diamond'

De 'Pink Diamond' is een kleine narcis met schattige bloemen in een zachtroze kleur. Het hart van de bloem is geel, wat een mooi contrast geeft. Deze narcis bloeit in april en mei en is perfect om in grote groepen te planten.

Conclusie

Roze narcissen zijn prachtige bloemen die je tuin een kleurrijke uitstraling geven. Onze top 6 prachtige roze narcissen zijn perfect voor de Nederlandse tuin en zullen zeker voor een spectaculair effect zorgen. Plant ze in groepen voor het beste resultaat.