Vind jouw tuincentrum

De kersttrends van 2018

Wij presenteren u graag: de kersttrends van 2018! Misschien heeft u de trends al kunnen ontdekken terwijl u langs de kerstshow van uw tuincentrum liep, maar misschien vindt u alle kerstversiering op elkaar lijken. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste trends kunt u de kerstversiering die u al jaren heeft liggen weer een frisse look geven door dit met nieuwe decoraties te combineren. Het leuke aan kersttrends is dat ze nooit drastisch veranderen, zoals woontrends. Niemand vindt het leuk om al zijn oude kerstversiering de deur uit te doen en daarom zijn de trends altijd zo ingericht dat het gewenste resultaat al bereikt wordt met een paar kleine aanpassingen.  Lees snel verder en ga aan de slag!

#1 Een groene Kerst

Groen is natuurlijk een van de klassieke kerstkleuren en de kans is dus groot dat u al heel wat groene decoraties heeft liggen. Dit jaar combineren we kerstgroen met andere groentinten: van lichtgroen tot donkergroen tot dennengroen. Kies bijvoorbeeld voor decoraties als groene dennenappels, kerstballen, slingers, lichtjes en natuurlijk een mooie groene kerstboom. Met al deze groene kleuren haalt u de natuur naar binnen en laat u uw decoraties leven.   

#2 Wit, blauw en bruin

Vorig jaar was de winters witte trend helemaal in, maar deze wordt dit jaar iets uitgebreid met blauwe en bruine decoraties. Het is vooral erg leuk om deze kleuren terug te laten komen in de kerstballen. U kunt kiezen voor lichte tinten of juist hele donkere tinten en het zal allebei voor een hele andere uitstraling zorgen. Met lichte tinten creëert u namelijk een wat mistige sfeer en donkere tinten zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling.

#3 Moderne Kerst

Dit is een variant op de geliefde klassieke kersttrend, waarbij kerstrood en kerstgroen centraal staan. Deze kleuren worden dit jaar gecombineerd met moderne versiering in wit, zilver en verschillende tinten groen.

#4 Grijs en roze

Met deze kersttrend gaat u echt 360 graden de andere kant op, maar dit kan heel leuk zijn om te doen. Deze trend zorgt voor een luxe uitstraling en het is ook een leuke woontrend, dus u geniet er de hele winter van.

Ontdek de kersttrends van 2018 bij een tuincentrum bij u in de buurt!