Vind jouw tuincentrum

Griezelige halloweenbloemen

Waarom altijd weer een uitgesneden pompoen voor de deur leggen met Halloween? Kies dit jaar voor iets originelers! Wist u dat bloemen ook heel griezelig kunnen zijn?

Oranje bloemen in een griezelig boeket

Oranje is natuurlijk dé halloweenkleur. Gebruik daarom oranje bloemen in uw griezelboeket. Denk bijvoorbeeld aan de Celosia. Deze bloem is perfect, want hij lijkt op een vuurrood of oranje vlammetje. De klassieke Gerbera doet het ook heel goed. Combineer deze feloranje bloem met donkere bloemen, zoals zwarte tulpen of steek er wat enge Halloweenaccessoires tussen. Maak uw boeket af met de lampionplant.

Een bijzonder vaasje

Pompoenen horen natuurlijk wel gewoon bij Halloween en u kunt ze dan ook heel goed gebruiken in uw griezelboeket, maar heeft u er weleens over nagedacht om een pompoen als vaas te gebruiken? Hol de pompoen uit en zet er een kleine glazen vaas in. Vul deze vaas met water en uw halloweenboeket!

Halloween-bloemstuk

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een bloemstuk te maken voor Halloween. Alle benodigdheden voor het maken van een bloemstuk vindt u bij een tuincentrum bij u in de buurt. Versier het bloemstuk met mos, oranje bloemen en spooky decoraties. Het is ook erg leuk om het schuimblok in een pompoen te stoppen.

Happy Halloween!