Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het grooste tuincenter van België

In Moeskroen vindt u het grootse tuincenter van België: Famiflora. In dit tuincenter vindt u een ruim assortiment aan kamerplanten, tuinplanten en decoratie-artikelen. Wilt u de tuin renoveren of bent u op zoek naar producten om meer sfeer te creëren in de tuin? Dan bent u bij Tuincenter Famiflora op het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over het ruime aanbod van dit grote, maar toch gezellige tuincenter.

Kamerplanten kopen bij Famiflora

Een tuincenter zonder een groot assortiment aan kamerplanten is natuurlijk niet compleet. In huis wilt u natuurlijk ook de mooiste kamerplanten hebben staan. In het assortiment van Famiflora vindt u onder andere de volgende soorten kamerplanten:

  • Grote kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Luchtzuiverende kamerplanten
  • En natuurlijk nog veel meer…

Ook als u op zoek bent naar informatie over het verzorgen van uw kamerplanten kunt u bij ons terecht. De deskundige medewerkers vertellen u graag meer over het verzorgen van kamerplanten en geven u graag tips over het verplanten van kamerplanten. Antwoord op de vraag: ‘wat voor soort kamerplanten zijn er allemaal?’ krijgt u zeker in dit grote tuincenter.

Kamerplanten

Allerlei soorten tuinplanten

Tuinplanten kopen bij Famiflora is leuker dan in ieder ander tuincenter. In dit tuincenter in Moeskroen heeft u namelijk de keuze uit veel verschillende soorten tuinplanten. Zo vindt u vast en zeker een prachtige vaste tuinplant en misschien vindt u wel een paar zeldzame tuinplanten! Met het assortiment van Famiflora kunt u ervoor zorgen dat uw tuin gedurende alle seizoenen van het
 jaar groen bevat. Op deze manier krijgt u de mooiste tuin van de hele straat! Tuinplanten voor de winter koopt u dan ook bij Famiflora.

Niet alleen voor de tuinplanten zelf kunt u terecht bij dit prachtige tuincenter, ook verkoopt Famiflora alle benodigde tuingereedschappen en voeding om de planten in de tuin te plaatsen en te verzorgen.

Palmboom kopen voor buiten

Eén van de leukste en populairste tuinplanten van dit jaar is de palmboom. U zult misschien denken dat een palmboom in een tuin in België het niet overleefd, maar niets is minder waar. In het assortiment tuinplanten van Famiflora vindt u verschillende palmboom soorten, inclusief een winterharde palmboom. Breng met en palmboom voor buiten de zomer in uw tuin en geniet van een vakantiegevoel in eigen land. Een groot voordeel van een palmboom, naast het unieke uiterlijk, is het feit dat deze tuinplanten niet veel verzorging nodig hebben. Kom naar het tuincenter in Moeskroen om de verschillende soorten palmbomen te komen bekijken.

Breng een bezoek aan Famiflora in Moeskroen

Aangezien Famiflora het grootste tuincenter van België is, is een bezoek brengen aan dit tuincenter zeker de moeite waard. Ondanks dat het een groot tuincenter is, voelt het gezellig en sfeervol aan en kunt u in alle rust het assortiment bekijken.

Bol AlgemeenBol Algemeen