Vind jouw tuincentrum

Kersttrends 2017

Het is eindelijk weer tijd voor de leukste bezigheid van het jaar: kerstinkopen doen! Bent u al op de hoogte van de kersttrends van 2017? Wij vertellen u er alles over.

De klassieke kleuren blijven populair

Ook dit jaar zien we alle klassieke kerstkleuren en kerstversiering weer terug. Prachtige ouderwetse decoraties in groen, rood, goud en hier en daar wat bruin zorgen voor een warme sfeer. In deze stijl vindt u vooral veel gouden en rode kerstballen; rustige ballen worden afgewisseld met ballen met veel glitters. Natuurlijk behoren klassieke ijspegels ook tot deze stijl. Verder vindt u veel figuurtjes, zoals kerstmannetjes, voor in de boom. Combineer deze decoraties met ouderwetse kaarsverlichting voor dat ultieme nostalgische gevoel!

[page-break]

Scandinavisch blauw

Wat dit jaar ook erg populair is, is de moderne Scandinavische kersttrend. Bij deze trend is vooral de kleur lichtblauw erg aanwezig. Dit wordt gecombineerd met rood en wit. Daarnaast komt hout veel terug in de decoraties.

Liefde voor de natuur met deze botanische kerstdecoraties

De botanische trend is vorig jaar geïntroduceerd en dit jaar zie je hem overal terug. Bij deze trend draait het eigenlijk vooral om groen, groener, groenst. De decoraties zijn geïnspireerd op de natuur en deze zijn goed te combineren met echte planten of kunstplanten. Wanneer u voor deze stijl kiest, kunt u uw creativiteit heerlijk kwijt door zelf decoraties te maken met natuurlijke producten, zoals mos, eikeltjes en takken.

[page-break]

Winters wit

Deze kersttrend is het meest vrouwelijk. Dit jaar combineren we winters wit namelijk graag met zachte kleuren, zoals roze, lila en lichtblauw.

Industrieel en ambachtelijk

‘Industrieel’ is waarschijnlijk niet het eerste woord waar u aan denkt bij kerstdecoraties, maar deze stijl past heel goed bij de moderne huiskamer. De industriële woontrend is tegenwoordig namelijk heel populair. Bij deze trend gaat het om ‘koude materialen’, zoals zwart staal, beton en steen.

Veel plezier met het doen van uw kerstinkopen!

©www.christmaholic.nl