Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Mag ik planten water geven in de zon?

Ook in het voorjaar hebben de planten uiteraard veel water nodig. Maar mag dit eigenlijk ook in de zon? Er wordt vaak gezegd dat dit ervoor zorgt dat de plantjes verbranden, door de felle zon die er op schijnt. Maar is dat zo? Dat leg Jurgen ons vandaag uit!

Midden op de dag is niet het ideale moment om de plantjes water te geven, maar stel, de plant staat in de volle zon midden op de dag te verdrogen, wat doet u dan? Gewoon water geven! Waarom en hoe? Verbranden de bloemen dan niet? En wat is de beste manier om water te geven? Dat vertelt Jurgen allemaal in de onderstaande video! Net zoals het moment dat eigenlijk het beste geschikt is om de plantjes water te geven. 

Dat scheelt alweer een hoop paniek. Gewoon water geven als de plantjes droog zijn dus én het liefste natuurlijk ’s ochtends vroeg, op het ideale moment. Gelukkig komt bladverbranding niet voor! Voor diverse soorten, merken en producten voor bewatering kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Daar vergelijkt u gemakkelijk diverse aanbieders online op basis van prijs, merk en beoordeling!