Vind jouw tuincentrum

Tips voor de lente!

Hoera! Het is lente! Hoe verwelkomt u dit heerlijke seizoen het best? Nou, zo! Hallo frisse energie, hallo natuur! Na het lezen van dit artikel bent u helemaal lente-proof!

Begin de lente fris en fruitig

Het is tijd voor de lente schoonmaak! Kies voor heerlijk geurende bloemen, ruim het huis op en maak schoon om de lente helemaal fris te beginnen. Vergeet natuurlijk de tuin of het balkon niet! Opruimen, schoonmaken enzovoort: neem uw tuin of balkon eens extra onder handen. Kies nieuwe binnen- en buitenplanten uit en u bent er helemaal klaar voor!

Ervaar de lente

Soms kunt u nog wel een extra reminder gebruiken. Daarom is het sterk aan te raden om lekker naar buiten te gaan. Waarom? Zo kunt u de lente ervaren! Zonder al te veel moeite te doen kunt u echt merken dat het lente is. Het liefst natuurlijk met het zonnetje, maar het kan ook zeker zonder. Ga voor de totaalervaring: kijken, ruiken, voelen en horen. Kijk naar de bloemen, lammetjes en vogeltjes. Ruik de frisse wind, bloemen en planten. Voel de nieuwe energie én luister naar de vogeltjes!

Pin er op los! 

Wij zitten sinds kort op Pinterest om allerlei ideeën en inspiratie te bewaren. Vindt u de lente ook zo´n inspirerend seizoen? Bekijk dan eens onze Pinterest pagina voor nóg meer ideeën.