Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Verhuurder worden op Campspace? 10 redenen waarom je dat moet doen!

Lijkt het jou leuk om jouw ruimte te verhuren aan gezellige avonturiers met een passie voor de natuur? Meld je dan snel aan bij Campspace! Hier kun je jouw leuke kampeerplekje aanbieden aan een gezellige community van natuurliefhebbers die staan te springen om jouw groene woonomgeving te verkennen. Heb je nog twijfels? Dan zullen deze 10 redenen die snel wegnemen. Dit is waarom verhuurder worden op Campspace echt iets voor jou is!
 

1. Een snelgroeiend platform

Campspace en de bijbehorende gemeenschap groeit met de dag. Dat betekent dat er steeds meer gezellige verhuurders en kampeerders bijkomen, die staan te popelen om van jouw kampeerplek te kunnen genieten.
 

2. Eindeloze mogelijkheden

Op Campspace is er vraag naar allerlei soorten kampeerplekjes. Of je nou een kampeerplekje in je achtertuin, een handige parkeerplaats voor een camper hebt of een leegstaande boomhut; Het kan allemaal worden verhuurd!
 

3. Gratis professionele fotografie

Het aanbieden van jouw kampeerplek op Campspace zal jou maar weinig moeite kosten. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze professionele fotografiedienst, waarbij iemand geheel vrijblijvend professionele foto’s maakt voor jouw advertentie!
 

4. Gigantisch veel gezelligheid

Woon jij in een groene omgeving en heb je een passie voor de natuur? Dan zul je als verhuurder op Campspace in aanraking komen met veel gelijkgestemden. Dankzij Campspace zijn al meerdere vriendschappen voor het leven gesmeden!
 

5. Compensatie naar keuze

Als verhuurder bepaal jij zelf de prijs van jouw kampeerplek. Bovendien staat Campspace garant voor tijdige storting van het geld.
 

6. Veiligheid als verhuurder

Campspace biedt vrolijke reizigers niet alleen een onvergetelijke vakantie, maar neemt ook de verhuurders goed in bescherming. Maak gebruik van ons veiligheidsplan waarmee jij jouw eigendom verzekert tot wel 10.000 euro. 
 

7. Klaar met klimaatverandering

Eén van de doelen van Campspace is om het vakantievieren binnen eigen omgeving aantrekkelijker te maken. Zo worden er minder vervuilende vliegtuigreizen gemaakt en draag je je steentje bij aan het remmen van klimaatverandering. 
 

8. Het gras is niet altijd groener bij de buren

Niet alleen is dichter bij huis blijven in je vrije tijd goed voor het milieu, het is ook nog eens heel leuk! Help als verhuurder kampeerders meer waardering te voelen voor hun eigen land.
 

9. Gebruiksgemak en overzichtelijkheid

Campspace is voor verhuurders makkelijk te gebruiken en biedt veel overzicht over boekingen. Zo heeft Campspace een handig boekingsbeheerplatform dat gesychroniseerd kan worden met een persoonlijke kalender, evenals een slim reserveringssysteem dat aan eigen voorkeuren aangepast kan worden. 
 

10. Kostenvrije aanmelding

En tot slot: je aanmelden als verhuurder bij Campspace doe je gratis en voor niks! Je zult nooit te maken krijgen met commissies, extra kosten en andere financiële lasten. 

 
Bol AlgemeenBol Algemeen