Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat mag niet ontbreken in een mooie nazomer?

Niet alleen in de zomer zelf kun je heerlijk genieten in je eigen tuin. Ook de nazomer is voor velen een periode om naar uit te kijken. De planten en bomen beginnen herfstkleuren te krijgen en zonnetje komt nog regelmatig goed tevoorschijn. Om optimaal te kunnen genieten van de nazomer, is het belangrijk dat je je tuin hier op inricht.

 

Een goede tafel om samen met je gezin te eten

Ook in de nazomer kun je nog heerlijk buiten eten. Zo kun je na een zware werkdag met het gezin tot ontspanning komen. Om lekker in de tuin te kunnen dineren, is het belangrijk dat je zorgt voor een mooie tuintafel. Tuintafels kan je in diverse varianten verkrijgen. Let hierbij goed op de grootte van de tafel. Het kan namelijk voorkomen dat je gasten ontvangt en je wilt je gasten uiteraard wel een mooie plek aan tafel kunnen geven. Zorg er daarom voor dat je altijd twee extra plekken aan de tafel beschikbaar hebt. 

 

Creëer een relaxhoek in de tuin

Om het meest uit je tuin te halen, is het zeer aan te raden om te zorgen voor een mooie relaxhoek. Schaf een leuke tuinset aan en zorg voor bijpassende kussentjes. Een andere echte aanrader voor in de relaxhoek, zijn dekentjes. In de nazomer kan het ‘s avonds soms net iets te koud zijn om buiten te zitten. Echter, met een warm dekentje over de benen en kussen in de rug kan je de avonden heerlijk doorbrengen in de tuin.

 

Met een vuurtafel breng je pas echt sfeer in de tuin!

Naast dat je dekentjes kunt aanschaffen voor in de tuin, kun je er ook voor kiezen om een vuurtafel te plaatsen. Een vuurtafel houdt je niet alleen warm, maar zorgt ook voor een fijne sfeer. Het is daarom vooral voor in de nazomer ten zeerste aan te raden om op zoek te gaan naar een unieke vuurtafel.

 

Zorg voor de juiste verlichting

In de nazomer beginnen de dagen langzaam maar zeker weer korter te worden. Het wordt daardoor sneller donker en zonder verlichting kun je dan niet fijn in de tuin zitten. Om ervoor te zorgen dat je alsnog gebruik kunt maken van de tuin in de wat latere uurtjes, dien je te zorgen voor de juiste verlichting. Zo kan je lampen aanschaffen die een warme sfeer tot stand laten komen, maar je kunt er daarnaast ook voor kiezen om kaarsjes aan te zetten. 

Bol AlgemeenBol Algemeen