Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Barbecues assortment Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Barbecues

Bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich kunt u barbecues kopen zodat u heerlijk buiten kunt eten in uw tuin.

Een barbecue kopen bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Barbecues zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich de barbecueaccessoires, het barbecuegereedschap of de barbecueaccessoires verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan op het gebied van barbecues.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in - bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich zodat zij u kunnen adviseren in uw zoektocht naar de perfecte barbecue voor uw situatie. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Grote Steenweg 33
Kontich, 2550

+03 457 84 34kontich@florenza.net