Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Kerstverlichting

Bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich.

Kerstverlichting kopen bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in - bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Grote Steenweg 33
Kontich, 2550

+03 457 84 34kontich@florenza.net