Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Kerstartikelen

Bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • Kerstcadeautjes

Wilt u weten of Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in - bij Florenza by Sylvie van Gastel Kontich zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Florenza by Sylvie van Gastel Kontich in Kontich helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Florenza by Sylvie van Gastel Kontich

Grote Steenweg 33
Kontich, 2550

+03 457 84 34kontich@florenza.net