Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Florilux Garden

Kerstcadeautjes

Bij Florilux Garden in Bastogne kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Florilux Garden in Bastogne heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Florilux Garden. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Florilux Garden

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Florilux Garden in Bastogne de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Florilux Garden

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Luxemburg bij Florilux Garden zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Florilux Garden in Bastogne helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Florilux Garden

401, Bras
Bastogne, B-6600

0032-61213993joel.collard@proximedia.be