Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstshow assortment Florilux Garden

Kerstshow

Bij Florilux Garden in Bastogne kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Florilux Garden

Florilux Garden heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Florilux Garden.

Wilt u weten of Florilux Garden in Bastogne de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Florilux Garden

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Florilux Garden? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Florilux Garden in Luxemburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Florilux Garden in Bastogne.

Florilux Garden

401, Bras
Bastogne, B-6600

0032-61213993joel.collard@proximedia.be