Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kamerplanten assortment Lieten-Lieten

Kamerplanten

Bij Lieten-Lieten in Meldert-Lummen kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Lieten-Lieten in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Lieten-Lieten in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Lieten-Lieten

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Lieten-Lieten in Meldert-Lummen de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Lieten-Lieten

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Lieten-Lieten zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Lieten-Lieten in Meldert-Lummen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Lieten-Lieten

Grote baan 33
Meldert-Lummen, B-3560

013 31 28 19info@lieten-lieten.be