Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstbomen assortment Lieten-Lieten

Kerstbomen

Bij Lieten-Lieten in Meldert-Lummen kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij Lieten-Lieten

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Lieten-Lieten in Meldert-Lummen de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Lieten-Lieten

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Lieten-Lieten zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Lieten-Lieten in Meldert-Lummen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Lieten-Lieten

Grote baan 33
Meldert-Lummen, B-3560

013 31 28 19info@lieten-lieten.be