Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Lieten-Lieten

Kerstshow

Bij Lieten-Lieten in Meldert-Lummen kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Lieten-Lieten

Lieten-Lieten heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Lieten-Lieten.

Wilt u weten of Lieten-Lieten in Meldert-Lummen de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Lieten-Lieten

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Lieten-Lieten? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Lieten-Lieten in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Lieten-Lieten in Meldert-Lummen.

Lieten-Lieten

Grote baan 33
Meldert-Lummen, B-3560

013 31 28 19info@lieten-lieten.be