Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Bloembollen en zaden assortment Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Bloembollen en zaden

Bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout kunt u bollen en zaden kopen voor in uw tuin. Wat is er nou leuker dan een plantje te zien uitkomen die u zelf heeft gezaaid? Bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout vindt u een grote diversiteit aan bloembollen en zaden. Het personeel kan u adviseren over de meest gunstige zaaitijd en de verzorging van bloembollen en zaden.

Bollen en zaden kopen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Bollen en zaden zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout de Amaryllis, spinazie of paprika verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in bollen en zaden.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pelckmans Turnhout - Antwerpen

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhoutzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Antwerpen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Parklaan 2
Turnhout, 2300, België

klantendienst@pelckmans.net

Rating