Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Sauna's & Spa's assortment Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Sauna's & Spa's

Bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout kunt u buitendouches, sauna's, zwembaden en jaccuzi's kopen voor in uw tuinBuitensanitair is een luxe tuinartikel dat niet bij ieder tuincentrum wordt verkocht. Bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen in TurnhoutAntwerpen wordt wel sanitair voor buiten verkocht. Zoekt u een sauna, douche of jacuzzi voor buiten in de tuin? Breng dan snel een bezoek aan Pelckmans Turnhout - Antwerpen en doe inspiratie op voor uw eigen tuin.

Buitensanitair kopen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Buitensanitair is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout de zwembadpomp, jaccuzi of buitendouche verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in buitensanitair.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Parklaan 2
Turnhout, 2300, België

klantendienst@pelckmans.net

Rating