Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Gazon assortment Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Gazon

Bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout kunt u een grasmat kopen voor in uw tuin, die aansluit op uw wensen en situatie. Als er namelijk door kinderen op het gazon gespeeld gaat worden, dan kunt u beter kiezen voor wat sterkere grassoorten, geschikt voor een speelgazon. Fijne grassoorten hebben een grote sierwaarde, maar zijn niet bestand tegen wat intensiever gebruik. Als de grasmat in de schaduw komt te liggen zijn hier weer andere grassoorten geschikter voor. Laat u dus eerst goed informeren en denk goed na over de functie van het gazon.

Een grasmat kopen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Gras is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Graszoden
  • Siergras en bamboe
  • Natuurgras

Wilt u weten of Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhout de graszoden, het grasgereedschap of het siergras verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in gras artikelen.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pelckmans Turnhout - Antwerpen

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Pelckmans Turnhout - Antwerpen in Turnhoutzodat zij u kunnen adviseren in uw keuze voor het beste gras voor uw situatie. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Antwerpen bij Pelckmans Turnhout - Antwerpen Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Pelckmans Turnhout - Antwerpen

Parklaan 2
Turnhout, 2300, België

klantendienst@pelckmans.net

Rating