Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Oh'Green Ekeren

Kerstcadeautjes

Bij Oh'Green Ekeren in Ekeren kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Oh'Green Ekeren in Ekeren heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Oh'Green Ekeren. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Oh'Green Ekeren

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Oh'Green Ekeren in Ekeren de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Ekeren

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Oh'Green Ekeren zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Oh'Green Ekeren in Ekeren helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Oh'Green Ekeren

Kapelsesteenweg 511-517
Ekeren, B-2180

+32 (0) 3 660 20 00info.ekeren@ohgreen.eu