Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Oh'Green Ekeren

Kerstshow

Bij Oh'Green Ekeren in Ekeren kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Oh'Green Ekeren

Oh'Green Ekeren heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Oh'Green Ekeren.

Wilt u weten of Oh'Green Ekeren in Ekeren de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Ekeren

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Oh'Green Ekeren? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Oh'Green Ekeren in Antwerpen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Oh'Green Ekeren in Ekeren.

Oh'Green Ekeren

Kapelsesteenweg 511-517
Ekeren, B-2180

+32 (0) 3 660 20 00info.ekeren@ohgreen.eu