Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Oh'Green Ekeren

Kerstverlichting

Bij Oh'Green Ekeren in Ekeren kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Oh'Green Ekeren hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Oh'Green Ekeren.

Kerstverlichting kopen bij Oh'Green Ekeren

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Oh'Green Ekeren in Ekeren de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Ekeren

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Oh'Green Ekeren zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Oh'Green Ekeren in Ekeren helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Oh'Green Ekeren

Kapelsesteenweg 511-517
Ekeren, B-2180

+32 (0) 3 660 20 00info.ekeren@ohgreen.eu