Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Moderne verlichting voor in de tuin

Buitenverlichting is een belangrijk onderdeel van de tuin. Het zorgt ervoor dat je ’s avonds kunt zien waar je loopt en waar het sleutelgat van de deur zit. Maar het draagt natuurlijk ook bij aan de gezellige sfeer in je voor- en achtertuin. In dit artikel lichten we 5 buitenlampen uit van het merk Steinhauer. Zij hebben niet alleen tuinverlichting in het assortiment, maar ook prachtige lampen voor in je woning. Klik hier om de hele collectie te bekijken op de website van Direct Lampen.

1. Staande buitenlamp - Otis

Staande buitenlamp

Steinhauer lampen zijn te herkennen aan de strakke designs met soms een creatieve touch. Zeker bij de buitenlampen komt de moderne look vaak naar voren. Een eenvoudige staande lamp is altijd een goede toevoeging aan je tuin. Door het minimalistische ontwerp en het zwarte aluminium past de bovenstaande buitenlamp bij vrijwel iedere stijl. Zet ze langs het tuinpad, het terras of middenin de bloemenborders.

2. Wandlamp met bol – Simara

Wandlamp met bol

Naast staande tuinlampen komen ook wandampen goed van pas. Naast de voordeur, bij de garage, onder de overkapping – noem het maar op! Deze buitenlamp heeft een strakke basis met daarop een grote bol. Dit soort verlichting met ronde vormen zie je de laatste tijd steeds vaker terugkomen. Ook op het gebied van binnenverlichting. Je mag gerust zeggen dat het weer een trend is.

3. Tweelichts kubus wandlamp – Cebu

Kubus wandlamp

Ben je toch meer een liefhebber van strakke lijnen? Hang dan deze kubus wandlamp aan de muur. Zowel aan de bovenkant als de onderkant wordt het licht mooi verspreid door de diffuser. Dit zorgt voor een zacht en sfeervol effect.

4. Schuifbare vierkante LED lamp – Quinn

Schuifbare vierkante lamp

Bij deze buitenlamp zie je duidelijk de creatieve touch naar voren komen. Het onderste gedeelte bevestig je aan de muur en het bovenste stuk kan door middel van een scharnierpunt bewegen. Je kunt de lamp dus ook inschuiven tot een vierkantje. Zo schijnt het licht minder fel op de ondergrond en geniet je alleen van subtiele sfeerverlichting. Leuk en functioneel tegelijk!

5. Kantelbare wandlamp LED – Quinn

Kantelbare wandlamp

Ook deze laatste wandlamp kun je van positie veranderen. Niet door het te schuiven, maar door de lamp te kantelen. Klap het helemaal uit voor helder licht of tover het om tot sfeerverlichting door de lamp naar binnen te richten. De gouden binnenkant geeft deze buitenlamp nog meer charme. Tip: laat meer gouden accenten terugkomen in je tuin (bijvoorbeeld in de accessoires of een bijzettafel) voor een chic effect.

Bol AlgemeenBol Algemeen