Vind jouw tuincentrum

Tulpen plukken op de Dam in Amsterdam

Heeft u zin in een tripje naar Amsterdam? Dan is aankomend weekend het perfecte moment! Op zaterdag 21 januari is het Nationale Tulpendag. Op de Dam in Amsterdam wordt het officiële startsein van het tulpenseizoen gegeven met een reuze tulpenpluktuin. Dat wilt u niet missen!

Tulpen plukken op de Dam

De Dam in Amsterdam wordt omgetoverd tot een tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen om het tulpenseizoen in te luiden. Het thema van de Nationale Tulpendag is Dutch Design. Dat is net zoals tulpen hét visitekaartje van Nederland. 

Vier de Nationale Tulpendag!

De Nationale Tulpendag op de Dam is toegankelijk voor iedereen en bovenal een gezellig dagje uit. Er zjin diverse mogelijkheden om met een busreis te komen, maar ook met de trein is het goed te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal Station is het ongeveer 5 minuten lopen. Daarnaast zijn er speciale parkeertarieven voor bezoekers, dus u kunt ook met de auto komen. Hét perfecte moment voor een leuk dagtripje of weekendje weg!

Nationale Tulpendag

Bezoek de reuze tulpenpluktuin

De pluktuin is open van 13.00 tot 16.30 uur. Kom wel op tijd, want op is op! Dan kunt u daarna rondlopen in de stad met uw zelfgeplukte bosje tulpen.

Nationale Tulpendag