Vind jouw tuincentrum

Zeg het met bloemen!

Rode rozen zijn dé bloemen om cadeau te doen op Valentijnsdag, maar wilt u nou een keertje een originele boodschap overbrengen? Wij zetten enkele bloemen met hun betekenis voor u op een rijtje.

Daisy

Deze bloem staat voor loyale liefde. Wilt u iemand duidelijk maken dat u er echt voor wil gaan? Dan is een bosje Daisy’s de beste keuze voor u!

[page-break]

Chrysanten

Chrysanten staan voor vriendschap. Valentijnsdag draait natuurlijk niet enkel om verliefd zijn. Het is ook een dag om de vriendschap te vieren; en dit doet u dus met een mooie bos Chrysanten. Ook gele rozen staan voor vriendschap. Misschien een gecombineerd bosje?

Roze rozen

Deze bloemen staan voor een geheime liefde. Heeft u al een tijdje iemand op het oog, maar durft u nog geen actie te ondernemen? Laat deze persoon dan op een subtiele manier weten dat er ‘iemand’ is en stuur hem een bosje roze rozen.

[page-break]

Zonnebloemen

Met zonnebloemen zegt u eigenlijk: u bent prachtig mooi. Een lieve boodschap dus!

Amarylis

Amarylis heeft eenzelfde soort boodschap: betoverende schoonheid.

Blauw viooltje

Iedere relatie kent mindere periodes. Wilt u uw partner laten weten dat u er nog steeds in gelooft? Doe deze Valentijnsdag dan blauwe viooltjes cadeau.

[page-break]

Krokussen

Iemand duidelijk maken dat u niet gekwetst wil worden? Krokussen zeggen: Schaadt mijn vertrouwen niet.

Jasmijnen

Deze bloemen staan voor sensualiteit; moeten we nog meer zeggen?

Lavendel

Verlangt iemand er naar om uw Valentijn te zijn, maar zit u daar zelf niet zo op te wachten. Lavendel staat voor vriendschappelijke liefde. Hopelijk komt de boodschap over...