Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Groen Expert

Op Tuincentrum Overzicht vindt u uiteraard ook een overzicht van alle tuincentra die gevestigd zijn in België. U kunt op uw vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties.

Ieder tuincentrum dat gekoppeld is aan GroenExpert is uniek en heeft zijn eigen expertise. Iedere locatie heeft standaard een uitgebreid en hoogstaand planten assortiment, maar onderscheidt zich met het randassortiment.

De ene GroenExpert tuincentrum richt zich op een uitgebreide dierenassortiment, terwijl de andere locatie is gespecialiseerd in decoratie voor buiten of binnen. En sommige locaties bieden een assortiment aan voor zowel dieren als de tuin. Ook zijn er veel handige tuintips te vinden op de website van GroenExpert en delen ze met u de laatste trends tijdens het televisie programma “Per Vierkante Meter”. Via het overzichtelijke provincie overzicht, kunt u zien in welke provincie de folder acties actief zijn en uw voordeel pakken met de laatste promoties.

Groen Expert tuincentra