Vind jouw tuincentrum

Eindelijk een remedie tegen snurken!

Buren, naasten en partners van een snurker zullen het allemaal beamen: snurken is een serieus probleem. Er zijn veel middeltjes en maniertjes om ervan af te komen, maar het liefst natuurlijk wel zo natuurlijk mogelijk. Wij hebben dé oplossing! Die is nog hip en populair ook...

Dé natuurlijke oplossing voor snurken

De ananasplant Bromelia tegen snurken

Ja, u ziet het goed. Natuurlijker kan het niet! Een plant, en dan wel de populaire ananasplant schijnt dé oplossing te zijn voor al die gebroken nachten en ergernissen. 

De gezondheidsvoordelen van de ananasplant

Oké, dus we zetten allemaal een ananasplant in onze slaapkamer, maar waarom dan precies? De ananasplant staat in de medische wetenschap bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt door het enzym bromeliane, een hele sterke ontstekingsremmer. Het bijzondere aan deze plant is dat hij 's nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. De combinatie van deze twee eigenschappen geeft de ananasplant de benaming anti-snurk plant. 

Helaas geven huisartsen deze plant nog niet op doktersrecept, maar baadt het niet dan schaadt het niet, toch? De anansplant, afkomstig uit de bromelia famiilie is heel populair en we hoeven ons niet af te vragen waarom: deze prachtige sierplant met zijn heerlijke geur verdient een plekje in ieder huis!

U kunt de ananasplant online bestellen.