Vind jouw tuincentrum

Kom naar de grootste woonbeurs van België!

Van 17 t/m 25 november vindt de grootste woonbeurs van België ‘Cocoon’ plaats in Brussels Expo. Natuurlijk wilt u hier ook bij zijn! Wat gaat u allemaal zien op deze beurs?

Drie stijlvolle thema’s

Cocoon biedt graag voor ieder wat wils en daarom staan er dit jaar drie thema’s centraal:

  • La vie en curry. Curry? Ja dat leest u goed! Dit is namelijk een prachtige warme kleur voor de woonkamer en keuken. U vindt bijvoorbeeld behang, verf, tapijt, stof en gordijnen in de kleur curry. Deze kleur wordt gecombineerd met wit, zwart en houtkleuren. Het effect dat zo wordt gecreëerd, is vrij donker, dus zorg voor enkele lichtpuntjes in uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor lichte lampen of behang. Heeft u veel ramen? Dan is uw woonkamer bij uitstek verlicht.
  •  Back to the basics. Bij dit thema vindt u allerlei leuke decoraties, gemaakt van simpele voorwerpen, want mooie kunst hoeft niet ingewikkeld te zijn!
  • Spiegeltje aan de wand. Bij het derde thema staan spiegels centraal. Wist u dat een spiegel de ruimte vergroot? Wij laten zien hoe spiegels op originele manieren in uw interieur verwerkt kunnen worden.

Voor welke stijl gaat u? Of misschien kiest u wel voor een combinatie!

Workshops

Tijdens Cocoon volgt u ook allerlei leuke workshops. Leer van een echte experts hoe u omgaat met materiaal, kleur en prints om uw huis tot een hip geheel te maken. Uw living zal er na deze beurt heel anders uitzien! Er zijn ook groene vinger plantenworkshops om te volgen.

Bestel uw tickets voor de woonbeurs op tijd

Vergeet niet om uw tickets op tijd te bestellen. De beurs duurt meerdere dagen en de kans is dus groot dat u even langs kunt komen. Veel plezier!