Vind jouw tuincentrum

Origineel kerstcadeautjes inpakken

Nu de Sint weer het land uit is, komen de kerstartikelen weer van zolder! Ook worden er weer cadeautjes gekocht. Heeft u al kerstcadeautjes in huis, maar nog geen originele manier om het in te pakken? Misschien heeft u wat aan deze tips!

1. Auto met kerstboom

Teken een leuk figuurtje op het pakketje, zoals een auto. Hier kunt u wat creatiefs bij verzinnen, bijvoorbeeld een kerstboom op het dak om in de stijl van kerst te blijven.

2. Een cadeaubox

Stop uw cadeau netjes in een mooie box met feestelijke knoopjes of iets anders kerstachtig. Leuk om te geven en om te krijgen!

3. Halve kerstboom

Het is heel vrolijk om een halve kerstboom uit het cadeaupapier te knippen en om te vouwen. U kunt een tweede laag cadeaupapier om het cadeau heen doen om een leuk printje toe te voegen aan uw kerstboom.

4. WC rolletje

Heeft u een klein cadeautje voor een geliefde? Dan is het enig om dit in te pakken in een wc rolletje. Volg de stappen en u heeft een leuke verpakking die u dan zelf kunt versieren met mooie kerstkleurtjes en strikjes.

5. Krantenpapier

Heeft u nog oude kranten in huis liggen? Deze budget manier om uw cadeautjes in te pakken, staat ook nog eens stoer onder de kerstboom. Bind er een leuk lintje omheen met de letter van de naam voor wie het cadeau bestemd is. Hoe origineel is uw cadeau dan?

6. Krantenknipsels

Als u dan nog kranten over heeft, kunt u ze knippen of scheuren en op het cadeaupapier plakken in de vorm van een kerstboom. Natuurlijk kunt u zelf ook een leuk vormpje bedenken en het in die vorm opplakken.

7. Rudoph the rednose reindeer

Pak uw cadeautje in een papieren zak in en maak er een rendier van. Knutsel wat leuke ogen, rode neus en hoorns uit en u heeft Rudolph!

8. Woordzoeker

Houdt diegene van woordzoekers? Dan is dit een hele originele manier om uw cadeautje in te pakken. U kunt er ook nog andere leuke zoekwoorden in verstoppen!

9. Black and white

Bent u creatief en vindt u het leuk om zelf tekeningetjes te maken? Versier dan uw kerstcadeaupapier met eigen kerstballen, bomen of leuke quotes!

10. Strikjes

Voeg een leuke strik toe aan uw cadeau! Maar hoe doet u dat? Volg deze stappen en u heeft een mooie strik voor op uw cadeau of naamkaartje!

 

Succes met inpakken!