Vind jouw tuincentrum

Sinterklaascadeaus kopen in het tuincentrum

Oh kom maar eens kijken… Sinterklaas is natuurlijk een geweldig feest en uw kinderen genieten van alle prachtige cadeaus, maar hoe zorgt u ervoor dat deze cadeaus leuk én nuttig zijn? Kijk eens rond in een tuincentrum bij u in de buurt, want daar vindt u verbazingwekkend leuke sinterklaascadeautjes.

Een eerste plantje

Het verzorgen van een plant is ontzettend leerzaam. Kinderen kunnen zien hoe er vanuit een zaadje of stekje stap voor stap een plant groeit. De kinderen zullen ook merken dat voor een goed resultaat moeite en discipline nodig is. Geef dit jaar dus een eerste plantje cadeau met Sinterklaas. Een tomatenplant is bijvoorbeeld een geschikte eerste plant, of kies voor een graslelie.

Kijk eens op de woonafdeling

Sla de woonafdeling van uw tuincentrum zeker niet over als u op jacht bent naar sinterklaascadeautjes. Hier vindt u bijvoorbeeld leuke gekleurde kussentjes, kaarsen die heerlijk ruiken, allerlei soorten knuffels, leuke woonaccessoires, zoals letters, spiegels en beeldjes en nog véél meer!

Huisdier blij, kind blij

Heeft uw kind een huisdier? Dan kunt u ook altijd even rondsnuffelen op de dierenafdeling. Met een nieuw speeltje voor de hond, kat, konijn of hamster maakt u kind én dier blij.

Een heerlijk avondje toegewenst!