Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aveve Geenen-Adams

Schoor 11
Balen, 2490

014 81 75 20geenen.paul@aveve.be

 LET OP! Wij zijn 's middags van 12:00 tot 13:00 uur gesloten!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Aveve Geenen-Adams?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Open vanaf
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Els Van Genechten 2014-03-25 18:26:48

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

De Aveve-winkel in Balen is een aangename plaats om te winkelen. Het is er ook fijn vertoeven. Je krijgt zin om te tuinieren of beestjes te houden door de aangename sfeer en uitstalling van producten. Wanneer het lente is, heb je veel nodig om de tuin weer lente- en zomerklaar te maken, wanneer ik dan de aveve binnen ga, word ik goed gezind van de sfeer die er hangt. Men helpt je altijd verder wanneer je een vraag hebt! Alles wat je nodig hebt om te tuinieren vind je onder 1 dak. Aveve is binnen onze familie een vast adres waar men naartoe gaat voor voeders, bemesting, onkruidverdelgers, ... zelfs de bakbenodigdheden ken ik al van kinds af aan. Kortom als ik niet weet waar ik bepaalde gereedschappen of benodigdheden moet halen, geven ze mij steevast hetzelfde adres: 'den Aveve in Balen'.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

wiwenes antoinette 2012-12-05 21:14:51

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We wonen nog niet lang in Balen en hebben de winkel Aveve in Balen ontdekt. Een heel mooie winkel, perfekte assortiment, altijd tip top proper, prima overzicht van alle artikels, goed aanduiding van prijs en promo's, ruime doorgang voor winkelkarren. Ruim assortiment dierenvoeding en benodigheden. Heel vriendelijke personeel, altijd gereed een bekwame antwoord te geven op een vraag van klant. Ruime parking altijd netjes onderhouden. Bakprodukten altijd in vooraad. Een winkel waar we echt met plesier inlopen, rondlopen en met moeite uitgaan !!! Franse vrienden uit Lyon zijn een week bij ons gekomen, we zijn tuurlijk naar Aveve gegaan. Ze hebben verschillende produkten gekocht die niet te vinden zijn in Frankrijk. Bravo voor deze Aveve. Doe verder, verander niets.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Vandecruys Chris 2012-06-14 12:14:34

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijne winkel met dito bediening . Een groot aanbod en een prima service. De winkel is steeds prima in orde , ordelijk en overzichtelijk. Echt een aanrader voor iedereen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Bol AlgemeenBol Algemeen