Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag geopend

Van 09:00 Tot 18:30 Nu geopend!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:30
  • Di09:00 - 18:30
  • Wo09:00 - 18:30 Nu geopend!
  • Do09:00 - 18:30
  • Vr09:00 - 18:30
  • Za09:00 - 18:00
  • ZoGesloten

Aveve Guido de Cock

Logo Aveve Guido de Cock

Beoordelingen Aveve Guido de Cock

Beoordeling
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

SVEN_S 31-10-2016

1 bezoeker vond deze beoordeling nuttig

Totaal:

Amai, zo vriendelijk en behulpzaam dat deze mensen zijn, dat doet nogal deugd. Ik kwam binnen met mijn babydochter op de arm en mijn zoon aan de hand, en ik had 10 zakken pellets nodig. Nog voor ik iets hoefde vragen stond er al iemand de zakken op de kar te laden zodat ik mijn kinderen kon vasthouden. En dat niet alleen, ze werden achteraf nog in mijn auto geladen zonder dat ik iets moest vragen ook. Mijn zoontje kreeg nog een lolly erbij ook. Zo vriendelijk, dat kom je niet vaak tegen. Het is niet de dichtste Aveve in mijn buurt, maar hij werd me aangeraden omdat ze hier pellets van Badger verkopen (en dat zijn toch de allerbeste) en ik blijf hier zeker komen.
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

lieve de middeleer 29-08-2016

0 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

Winkelen is niet altijd eenvoudig. Vooral als uw man je om artikelen stuurt waar je als vrouw geen kaas hebt van gegeten. Onkruidverdelgers, insecticiden, vetstoffen liefst met biolabel... welke zijn prijs/kwaliteit efficiënt? In dit centrum echter geen nood! Irène of Guido weten me altijd juist te adviseren. Ik content, mijn geldbeugel content en mijn man content, alsook mijn tuin. 4 op een rij! Meer moet dat niet zijn toch?!
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

Martine Demol 07-02-2013

0 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

Beste, Boodschappen doen in de Aveve in Steenhuize is een echte ontspanning! Net een uurtje gezellig shoppen! Het begint al op de ruime parking die je uitnodigd om binnen te komen. Je wordt er aangenaam verwelkomd door een ruim assortiment aan planten, zowel voor binnen als voor buiten. Heb je iets nodig maar vindt je het niet, geen nood! Het personeel staat paraat en weet altijd raad. Ze kennen hun producten door en door. En van een echte klantvriendelijkheid gesproken: een snoepje voor de kids, een glimlach voor iedere klant, ze helpen je zelfs de zware spullen in je auto te laden (zware zwangerschap achter de rug ...). Wat de bezorging betreft kan ik niets zeggen maar wel over hun gedrag in het verkeer, ze moeten regelmatig langs het schooltje waar mijn kids gaan en voorizchtigheid staat op de eerste plaats, zelfs met hun zware machines. Kortom, voor ieder wat wils bij de Aveve !
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

Wat vind jij van Aveve Guido de Cock?