Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aveve Guido de Cock

Tolstraat 48
Steenhuize-Wijnhuize, 9550

054 50 34 19decock.guido@aveve.be

LET OP! Wij zijn 's middags van 12:00 tot 13:30 uur gesloten!

Laat een recensie achter

What do you think about Aveve Guido de Cock?
  • Maandag09:00 - 18:30
  • Dinsdag09:00 - 18:30
  • Woensdag09:00 - 18:30
  • Donderdag09:00 - 18:30
  • Vrijdag09:00 - 18:30
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Open vanaf
Closes at
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

SVEN_S 2016-10-31 12:02:00

1 visitor found this review helpful

Total:

Amai, zo vriendelijk en behulpzaam dat deze mensen zijn, dat doet nogal deugd. Ik kwam binnen met mijn babydochter op de arm en mijn zoon aan de hand, en ik had 10 zakken pellets nodig. Nog voor ik iets hoefde vragen stond er al iemand de zakken op de kar te laden zodat ik mijn kinderen kon vasthouden. En dat niet alleen, ze werden achteraf nog in mijn auto geladen zonder dat ik iets moest vragen ook. Mijn zoontje kreeg nog een lolly erbij ook. Zo vriendelijk, dat kom je niet vaak tegen. Het is niet de dichtste Aveve in mijn buurt, maar hij werd me aangeraden omdat ze hier pellets van Badger verkopen (en dat zijn toch de allerbeste) en ik blijf hier zeker komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
General:

Was this review useful to you?

lieve de middeleer 2016-08-29 10:45:23

0 visitors found this review useful

Total:

Winkelen is niet altijd eenvoudig. Vooral als uw man je om artikelen stuurt waar je als vrouw geen kaas hebt van gegeten. Onkruidverdelgers, insecticiden, vetstoffen liefst met biolabel... welke zijn prijs/kwaliteit efficiënt? In dit centrum echter geen nood! Irène of Guido weten me altijd juist te adviseren. Ik content, mijn geldbeugel content en mijn man content, alsook mijn tuin. 4 op een rij! Meer moet dat niet zijn toch?!
Assortiment:
Service:
Prijs:
General:

Was this review useful to you?

Martine Demol 2013-02-07 14:59:04

0 visitors found this review useful

Total:

Beste, Boodschappen doen in de Aveve in Steenhuize is een echte ontspanning! Net een uurtje gezellig shoppen! Het begint al op de ruime parking die je uitnodigd om binnen te komen. Je wordt er aangenaam verwelkomd door een ruim assortiment aan planten, zowel voor binnen als voor buiten. Heb je iets nodig maar vindt je het niet, geen nood! Het personeel staat paraat en weet altijd raad. Ze kennen hun producten door en door. En van een echte klantvriendelijkheid gesproken: een snoepje voor de kids, een glimlach voor iedere klant, ze helpen je zelfs de zware spullen in je auto te laden (zware zwangerschap achter de rug ...). Wat de bezorging betreft kan ik niets zeggen maar wel over hun gedrag in het verkeer, ze moeten regelmatig langs het schooltje waar mijn kids gaan en voorizchtigheid staat op de eerste plaats, zelfs met hun zware machines. Kortom, voor ieder wat wils bij de Aveve !
Assortiment:
Service:
Prijs:
General:

Was this review useful to you?

Andere locaties van dezelfde keten

Bol AlgemeenBol Algemeen