Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Aveve

Aveve, dé specialist op het gebied van basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken, biedt een uitgebreid assortiment met veel keuzemogelijkheden op het gebied van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Met meer dan 250 winkels verspreid over heel België is Aveve goed bereikbaar, en de kans is groot dat er een Aveve Tuincentrum bij u in de buurt is.

In de kleinere winkels van Aveve vindt u een gevarieerd assortiment, maar voor speciale producten gericht op het buitenleven, zoals tuinmeubelen, barbecues of gazonmaaiers, bent u aan het juiste adres bij de grotere Aveve Plus locaties. Deze bieden extra ruimte en uitgebreidere keuzemogelijkheden voor de veeleisende klant.

Aveve gaat verder dan alleen het verkopen van producten. Naast het diverse assortiment voorziet Aveve ook in waardevolle informatie en tips. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies van vriendelijk personeel, of het nu gaat om de tuin, dierverzorging of hobby. Bovendien deelt Aveve handige tuintips, adviezen over dierenvoeding en selecteert het maandelijks een inspirerend recept voor thuisbakken.

Om klanten op de hoogte te houden van de laatste aanbiedingen en acties, biedt Aveve een overzichtelijke folder op haar website. Hierdoor blijft het winkelend publiek eenvoudig op de hoogte van aantrekkelijke deals en nieuwe producten. Aveve staat niet alleen garant voor kwalitatieve producten, maar ook voor een complete winkelervaring met service en advies op maat.

Aveve garden centres