Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Aveve

Op Tuincentrum Overzicht vindt u uiteraard ook een overzicht van alle tuincentra die gevestigd zijn in België. U kunt op uw vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties.

Aveve is dé specialist voor basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken. Ze bieden de klant veel keuzemogelijkheden op vlak van merken, prijsniveaus en verpakkingen. Naast het assortiment in de kleinere winkels van Aveve, bieden ze ook speciale producten voor het buitenleven. Om producten als tuinmeubelen, barbecues of gazonmaaiers aan te bieden, is er meer ruimte gereserveerd voor de grotere Aveve Plus locaties. Met meer dan 250 winkels door heel België, is Aveve goed bereikbaar en is de kans groot dat er een Aveve Tuincentrum bij u in de buurt is.

 

Naast het verkopen van producten kunt u ook terecht voor verschillende tips zoals tuintips, tips voor dierenvoeding en recept van de maand. Het personeel is vriendelijk en geeft deskundig advies voor de tuin, dier of hobby. Via de folder op de website van Aveve wordt u op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen.

Aveve tuincentra